IKEA și-a închis magazinele din România

Retailerul suedez IKEA a decis să închidă temporar ambele magazine fizice din țara noastră, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Decizia va intra în vigoare de vineri, ora 18:00. 

Ikea România a anunțat închiderea temporară a celor două magazine, ca măsură de precauție împotriva riscului continuu de coronavirus.

Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților. Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO al Ikea pe Europa de Sud-Est.

Clienții vor putea să cumpere online în continuare de pe platforma online, iar produsele le vor fi livrate acasă fara necesitatea intrării în contact. Angajații nu vor urca mobila în apartamente.

Clienții magazinului online sunt avertizați că ar putea apărea întârzieri în ceea ce privește serviciul de relații cu clienți și serviciul de livrare. Pentru a nu intra în contact cu clienții, angajații care vor face livrări vor lăsa marfa în fața casei sau apartamentului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.