Ilie Năstase face lobby puternic pentru ca turneul de tenis WTA să fie mutat de la Bucureşti la Cluj!

Deşi s-a decis ca turneul de tenis feminin din circuitul WTA va rămâne la Bucureşti, după ce federaţia de tenis din Ungaria a blocat mutarea competiţiei, fostul lider mondial al tenisului masculin, Ilie Năstase, e dispus ca pe viitor să mute competiţia la Cluj-Napoca.

lie Năstase, despre mutarea turneului de la Bucureşti la Cluj: 

„Depinde de tovarăşul guvernator (n.r Mugur Isărescu) dacă ne lasă să jucăm acolo (n.r la Arenele BNR). Ar fi ideal să se joace la Cluj. Am vorbit şi cu domnul Boc, ca să nu ne mai certăm. Cred că asta ar fi cel mai bine, să se joace în Cluj. Dacă se joacă în sală, au unde să joace. Dacă se joacă afară, au la greu cluburi de tenis în Cluj. Dacă domnul ăsta (n.r Mugur Isărescu) crede că Banca Naţională e a lui, să fie a lui. Şi noi suntem proşti să acceptăm asta!”, a spus Ilie Năstase, la ProSport Live, ciatat de Mediafax.ro.

Turneul WTA din Bucureşti va avea loc în perioada 15 – 21 iulie. Competiţia are premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Turneul WTA de la Bucureşti a debutat în 2014. De atunci, la Arenele BNR au triumfat Simona Halep (2014, 2016), Karolina Schmiedlova (2015), Irina Begu (2017) şi Anastasija Sevastova (2018).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.