Impostorul de presă Liviu Alexa se foloseşte de munca jurnaliştilor pe care îi denigrează pentru a-şi regla conturile politice!

Actualul preşedinte interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a pornit o adevărată cruciadă pe domeniul său .ro pe care îl deţine împotriva actualului primar din Turda, Cristian Matei, scoţând de la naftalină articolele negative despre edilul turdean, pe care nu le-am văzut active când Alexa publica advertoriale despre marile realizări ale Primăriei Turda.

Primarul Cristian Matei a trecut de la „cel mai performant primar” la „primar alcoolist” și „proxent politic”, în viziunea „marelui” Alexa, care uită de episoadele sale bahice când se îmbăta prin barurile și restaurantele clujene de abia se ținea pe picioare. Pentru el alții sunt alcooliști, el nu, el e un sfânt.

Spiritele sunt departe de a se liniști în PSD Cluj, iar în această săptămână am avut parte de un nou episod al degringoladei din filiala județeană a social-democraților clujeni: s-a rupt „lanțul de iubire” dintre primarul din Turda, Cristian Matei, și președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, după ce deputatul turdean Cristina Burciu a anunțat că va susține noul Guvern Orban.

Rezultatul? Dizolvarea organizației PSD Turda și eliminarea din partid a deputatei Cristina Burciu și a primarului Cristian Matei.

„Interimarul” girat de conducerea centrală a PSD pare să scape lucrurile de sub control și nu reușește să gestioneze situația din interiorul organizației județene, scandalurile ținându-se lanț de PSD Cluj – Alexa Edition – iar tot mai multe voci din interiorul organizației vorbesc pe la colțuri de o nouă umilință a PSD Cluj la alegerile prezidențiale.

O sursă din cadrul PSD Cluj i-a declarat reporterului eClujeanul, sub protecția anonimatului, că „Imaginea lui Alexa în oraș, certurile și scandalurile vor distruge PSD Cluj”.

După ce a pierdut sprijinul deputaților Horia Nasra și Cornel Itu, fostul „jurnalist” transformat în aghiotant de partid mai pierde un deputat clujean și un edil important pe care îl considera, în trecut, „cel mai performant primar” din județul Cluj și nu contenea să îl ridice în slăvi și să îl laude ori de câte ori avea ocazia în ziarul său. Cristian Matei a devenit doar o cifră din lunga listă de persoane jignite și trecute prin codeiul său toxic al acestui șmecheraș de Bistrița, iar primarul Turzii a înțeles și el că apropierea de Alexa și de anturajul său te poate costa scump mai devreme sau mai târziu, iar când acesta nu mai are nevoie de tine sau când nu te aliniezi cu interesele lui te aruncă ca pe o măsea stricată. Asta a pățit și Matei, nu s-a închinat „stăpânului” și a fost mazilit.

Şi, culmea!, pentru a-şi duce războiul său personal cu Cristian Matei, preşedintele interimarul PSD Cluj şi aghiotanţii lui se folosesc de orice fotografie le iese în cale cu Cristian Matei, cum este şi fotografia această pe care reporterul eClujeanul a surprins-o personal într-o şedinţă de Consiliul Judeţean Cluj pe vremea când Matei era consilier judeţean.

Fotografia originală, surprinsă de reporterul eClujeanul în 2015

Fotografia de mai jos este cea furată de liderul PSD Cluj pe care şi-a trântit logo-ul oficiosului PSD Cluj.

Nu putem să nu remarcăm cum Alexa și-a pus angajații să lucreze în slujba partidului, iar aceștia, fără pic de demnitate profesională și coloană vertebrală, stau și scriu ode închinate stăpânului și sunt folosiți pe post de pioni în războaiele politice ale șefului.

Nu, nu am pretenţia de la un aghiotant politic ca Alexa să mă citeze, nu mă interesează să fiu validat de un politician, doar am vrut să semnalez modul cum „lucrează” camarila de presă condusă de proaspătul lider politic, folosindu-se de materialele realizate de cei pe care i-a contestat vehement, făcându-i „boschetari de presă” şi „impostori”.

Ia zi, Alexa, cum e să furi de la unul pe care îl consideri „impostor” în presă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.