„Împreună în comunitate” – o campanie de promovare a serviciilor sociale ale D.G.A.S.P.C. Cluj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj va desfășura, în perioada septembrie – noiembrie 2017, campania de promovare a serviciilor sociale sub sloganul „Împreună în comunitate”. Scopul acestei manifestări este acela al identificării nevoilor și rezolvării cu celeritate a problemelor beneficiarilor prin oferirea de servicii de calitate.

În acest sens, se vor realiza întâlniri de lucru în teren la toate primăriile din județul Cluj, conferințe, dezbateri pe diferite teme de interes adresate specialiștilor în asistența socială, precum și evenimente de tipul „Ziua Porților deschise” în instituțiile de asistență socială pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități.

Reamintim faptul că misiunea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj este de a asigura, la nivel județean, aplicarea politicilor și strategiilor în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum și a oricăror persoane aflate în nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.