În timp ce anti-vacciniștii cântă prohodul industriei HORECA din cauza obligativității certificatului COVID, terasele și restauratele din centrul Clujului sunt pline – FOTO

Primul weekend la Cluj în care certificatul de vaccinare COVID-19 este obligatoriu în restaurante, terase și în food-court-urile mall-urilor a venit cu soare și o vreme caldă la sfârșit de toamnă, prilej pentru mulți clujeni să iasă din case și să colinde orașul.

În timp ce anti-vacciniștii și conspiraționiștii care sunt împotriva pandemiei de COVID-19 susțin sus și tare că restaurantele și localurile vor da faliment, realitatea din teren îi contrazice. În această frumoasă zi de sâmbătă toate terasele din centrul Clujului sunt pline ochi, iar clienții lor sunt în proporție foarte mare vaccinați împotriva coronavirus sau trecuți prin boală.

Reporterul eClujeanul a luat pulsul mai multe localuri și terase din zona Piața Unirii sau Piața Muzeului și a constatat că, după un dialog cu mai mulți angajați din mai multe localuri, că toți clienții care le-au trecut pragul astăzi sunt vaccinați. „Au fost puțini care nu erau vaccinați și nu li s-au permis accesul la masă. Dar noi ne-am păstrat clienții”, ne-a relatat un angajat al unei terase din Cluj. „Noi nu simțim nicio scădere a numărului de clienți, este o zi normală de sâmbătă”, a completat un altul.

Clujenii sunt responsabili, s-au vaccinat în proporție foarte mare, iar anti-vacciniștii și cei care refuză să se vaccineze din diverse motive sunt foarte puțini. Noi avem toți angajații vaccinați”, ne-a declarat proprietarul unei terase din centrul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.