Încă 231 de cazuri noi înregistrate în România în ultimele 24 de ore. Peste 7000 de persoane s-au vindecat

Grupul de Comunicare Strategică a informat că in ultimele 24 de ore numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 15.362.

Până astăzi, 10 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate. 

La ATI, în acest moment, sunt internați 242 de pacienți.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 231 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 256.749 de teste. De la ultima raportare au fost prelucrate 8.693 de teste.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 256.749 de teste.

Totodată, până acum, 952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.399 de  persoane. Alte 19.887 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.