Încă 351 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, iar numărul total a ajuns la 8418!

Grupul de Comunicare Strategică a publicat în ultima informare de presă că un număr de 351 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Potrivit GCS, judeţul Cluj se află pe locul 11 în clasamentul național după numărul cazurilor, fiind devansat de Suceava, Bucureşti, Arad, Hunedoara, Braşov, Mureş, Neamţ, Galaţi, Botoşani şi Timiş.

Până sâmbătă, pe teritoriul României au fost confirmate 8.418 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate şi externate. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 248 de pacienţi.

Totodată, până în prezent, 417 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.