Încă 5.000 de abonamente scoase la vânzare pentru Untold 2016

UNTOLD pregătește încă o serie de 5.000 de abonamente Normal Acces și 500 de abonamente VIP Acces pentru cei înregistrați pe www.untoldfestival.com. Acestea vor fi puse în vânzare vineri, 30 octombrie, la ora 14.00.

UNTOLD_30Octombrie

Codul primit în urma înregistrării pe siteul festivalului le asigură fanilor acces la o serie nouă de abonamente generale și VIP, ce urmează să fie lansată vineri, 30 octombrie, ora 14.00. Abonamentele vor fi de această dată disponibile pe două platfome, www.eventim.ro și doar pentru varianta printed at home, exclusiv pe www.untoldfestival.com/tickets. Organizatorii apreciază nerăbdarea fanilor, dar menționează că, deși toți cei peste 40.000 de pre-înscriși au acces la cele 5.500 de abonamente, numărul abonamentelor va rămâne de data aceasta limitat, pentru a respecta politica de preț stabilită.

  • Cele 5.000 de abonamentele fac parte din categoria Early Bird și acoperă accesul general pentru toate cele 4 zile de festival. Prețul acestora este de 250 lei plus taxe.
  • Seria limitată de 500 de abonamente VIP includ acces și beneficii VIP pentru toate cele 4 zile de festival, la prețul de 500 lei plus taxe.

Primele 10.000 de abonamente au fost epuizate în urmă cu o săptămână în mai puțin de o oră de la punerea lor în vânzare.

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaționale. În plus, UNTOLD 2016 se pregătește pentru o creștere usoară a traficului general, estimând un total de 300.000 de festivalieri în cele 4 zile. Biletele și abonamentele UNTOLD vor avea o politică de preț asemănătoare cu cea practicată în 2015, prețurile crescând progresiv, pe măsură ce se apropie festivalul sau sunt prezentanți artiștii din line-up.

Ediția a doua a festivalului Untold 2016 va fi susținută financiar de familia Gadola, Sorin Gadona fiind alături de Bogdan Buta administratorii societății Untold SRL înființată pe 12 octombrie 2015 și care are sediul în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Sorin Gadona este fiul milionarului Ștefan Gadola, fondatorul companiei Energobit, care deține 51% din societatea Untold SRL, iar Buta are 49%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.