Încă un caz de coronavirus la Cluj

Un nou caz de infecție cu noul coronavirus a fost înregistrat, luni dimineața, la Cluj-Napoca.

„Au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 ani şi sunt în carantină sau autoizolare.

„În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, 2 dintre ele în Austria şi Germania. Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună”, precizează GCS.

Pe teritoriul României, au fost confirmate până în prezent, de 158 de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). În carantină instituţionalizată sunt 3.008 de persoane. În cazul lor se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.