mie. feb. 19th, 2020

Încă un performer al Poliției Locale Cluj-Napoca, scos „pe teren”! Nu-i așa că vă simțiți mai în siguranță?

Poliția Locală Cluj-Napoca și-a scos în această vară pe străzile orașului cei mai performanți „atleți” pentru a asigura ordinea și siguranța publică, sportivi adevărați, supli și cu un corp atent lucrat la sală. La sala de mese a cantinei primăriei firește.

Pe unul dintre ei l-am surprins patrulând în Piața Unirii alături de un mai tânăr coleg și nu știm ce l-a recomandat pe dânsul în această funcție de agent al Poliției Locale și nici nu știm cum a trecut probele fizice, dacă există așa ceva?!, dar știm sigur că singura intervenție rapidă pentru aplanarea unui conflict pe care acest performer o poate face e la primul fast food unde să își comande o shaorma cu de toate care să îl ajute să prindă energie.

Poliția Locală Cluj-Napoca este condusă de pensionarul de lux Marcel Bonțidean, fost șef în cadrul IPJ Cluj căruia nu i-a ajuns pensiuța de 5000 lei pe lună de la MAI că i s-a găsit rapid un cuib călduț ca șef al „comunitarilor” din Primăria Cluj-Napoca, unde doarme pe o leafă lunară de aproape 9000 lei. Pentru că poate.

Nici nu-i de mirare că majoritatea agenților de la „Locală” sunt atât de „bine făcuți”, nici nu ar avea cum să fie altfel, cu salariile pe care le încasează lunar aproape îi ajung pe IT-iști.

Viață bună la Poliția Locală Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.