Încep înscrierile în „TiMAF Battle of the Bands” şi „TiMAF Dance Competition”

TiMAF 2014Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 anunţă înscrieri în cele două competiţii importante ale festivalului: „TiMAF Battle of the Bands” şi „TiMAF Dance Competition”.

Concursul „TiMAF Dance Competition” va cuprinde genuri de dans precum salsa, dans contemporan, street dance şi show dance şi sunt invitaţi să se înscrie trupe de dansatori din ţară şi din străinătate, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 35 de ani, prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul www.timaf.com, în secţiunea „Competiţii” şi expedierea acestuia la adresa de e-mail [email protected]. Taxa de participare este de 25 de lei pentru fiecare persoană, iar perioada de înscriere se încheie în data de 10 octombrie 2014. Premiul cel mare al acestei competiții este în valoare de 1.000 de dolari şi se va atribui celui mai spectaculos moment desemnat de juriu.

Cea de a doua competiţie importantă a festivalului este „TiMAF Battle of the Bands” ce îşi propune să aducă pe aceeaşi scenă cei mai buni solişti, trupe, DJ şi producători din ţară şi din străinătate. Înscrierile se fac până în data de 25 septembrie 2014 prin completarea formularului de înscriere și expedierea acestuia la adresa de e-mail [email protected] alături de link-ul către pagina de Facebook sau pagina oficială a artiştilor şi link-uri către materialele audio ale acestora, conţinând reprezentaţii live. Participanţii selectaţi de către juriu vor intra în cursa pentru marele premiu al festivalului, în valoare de 3.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.