„Încununare” de inocenţă şi culori la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vernisaj prezentat de elevii Scolii Gimnaziale „Elf”

Școala Gimnazială „Elf” din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției „ÎNCUNUNARE”, un omagiu adus cu prilejul împlinirii a 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, în 28 noiembrie 2014, ora 18:00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Micile creații expuse, ce includ o combinație de picturi, desene și colaje, sunt realizate de 47 de elevi ai Școlii Gimnaziale Elf, sub îndrumarea profesorilor Ludmila Frătescu și pr. Ioan Gînscă. Acestea au luat naștere în urma studierii și interpretării în cadrul orelor de religie și educație plastică a însemnelor domnești (coroana, sceptrul, stema, sigiliul și sabia domnească).

Îi așteptăm cu bucurie – cu mic, cu mare – pe toţi iubitorii de frumos, pentru a cinsti martiriul monarhului culturii româneşti! Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 28 noiembrie – 7 decembrie 2014, în incinta Muzeului Etnografic, după ce a fost prezentată și publicului bucureștean între 21-30 octombrie 2014, la Biblioteca „Martha Bibescu”, din Capitală.

Lucrările expuse aparţin elevilor claselor a 4-a, a 5-a, a 6-a si a 7-a.

expo vernisaj incununare scoala elf

Despre Şcoala Gimnazială „Elf”

Prima şcoală particulară din Cluj-Napoca acreditată de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării pentru clasele I-VIII şi-a deschis porţile în 15 septembrie 1999, în cadrul Fundaţiei Ţăndărică, inaugurată de către doamna Marcela Pop, profesoară de limba engleză. Scopul pentru care a luat fiinţă această şcoală a fost cel de a continua în mod firesc programul Grădinițelor „Țăndărică”, oferind elevilor o educaţie completă, într-un mediu cald şi prietenos, unde fiecare copil să îşi poată dezvolta personalitatea global, în funcţie de aptitudinile şi talentele individuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.