Infrangere la Bucuresti pentru rugbyistii de la „U” Cluj

Echipa de rugby masculin a Universitatii Cluj a suferit a doua infrangere in actualul sezon, in deplasare, impotriva formatiei CSM Bucuresti, pe stadionul Olimpia, scor 12-29.

2.RUGBY:CSM BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CLUJ,SUPERLIGA NATIONALA (12.04.2014)

Inceputul meciului a fost favorabil gazdelor, care i-au fixat cu inaintare pe clujeni la cinci metri de propriul teren de tinta, iar Surugiu a inscris primul eseu, Filip a transformat si a dus scorul la 7-0 in minutul 2. Ionut Dimofte a trimis in bara o lovitura de pedeapsa, Ailenei a punctat un eseu pentru „universitari” dupa ce o gramada ordonata i-a impins pe bucuresteni in propriul teren de tinta. Dimofte a restabilit egalitatea in urma unei lovituri de penalitate si scorul a devenit 7-7. Pana la finalul primei reprize, CSM a mai punctat un eseu prin Statulescu (36), care a reusit sa gaseasca o bresa in apararea oaspetilor. Filip a transformat lovitura libera si a stabilit scorul primei reprize (14-7).

Dupa pauza, Filip a reusit sa transforme o lovitura de pedeapsa din doua pentru gazde, iar Ionut Mazare a inscris un eseu pentru „U”, insa Ignea a ratat transformarea si scorul a devenit 17-12 pentru gazde. Ignea a mai ratat o penalitate cu zece minute inainte de final, iar la faza imediat urmatoare Filip a reusit un nou eseu cu transformare si scorul a devenit 24-12. Cei de la CSM Bucuresti au reusit bonusul ofensiv in urma eseului lui Stanculescu, stabilind astfel scorul final la 29-12.

Universitatea Cluj pierde a doua etapa din sezonul regulat, dar ramane pe loc de play-off. In etapa urmatoarea, „universitarii” vor sta din cauza numarului impar de echipe.

credit foto: super-liga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.