Inovare și transformare în serviciile de afaceri clujene

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă industria serviciilor de afaceri, organizează în data de 27 februarie 2018, la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, conferința „Inovare, transformare și îmbunătățire continuă în spațiul BPO”. Evenimentul, aflat la a treia ediție, este dedicat profesioniștilor Business Process Outsorcing, Shared Services Centers și IT Outsourcing, companiilor membre și non-membre, autorităților locale și reprezentanților mediului de afaceri din Cluj-Napoca.

Scopul evenimentului este de a face cunoscute tendințele din domeniu, de a anticipa provocările și oportunitățile de anul acesta și de a pregăti participanții să se adapteze la schimbările viitorului, dar și de a facilita schimbul de bune practici între companiile din acest sector.

„În contextul expansiunii într-un ritm accelerat și a schimbărilor ce apar ca urmare a transformării și inovării din domeniul serviciilor pentru afaceri, acest eveniment vine să confirme angajamentul ABSL de a contribui la dezvoltarea sectorului în Cluj-Napoca. Astfel, în cadrul conferinței, ne propunem să facilităm schimbul de experiență și de bune practici și să găsim împreună soluții la provocările ce ne așteaptă în următoarea perioada”,” a declarat Cosmin Pătlăgeanu, Președinte ABSL România.

În cadrul conferinței, companii de succes precum ACCA, JLL, KPMG, SKANSKA și COS vor împărtăși din expertiza lor și vor oferi insight-uri asupra modului în care tendințele din 2018 vor afecta industria de outsourcing din România. De asemenea, companiile membre ABSL vor prezenta studii de caz, iar sesiunile de dezbateri vor implica participanții în discuții semnificative pe teme precum dezvoltarea industriei serviciilor partajate in Cluj-Napoca în următoarea perioadă și provocările proceselor de inovare și transformare.

Evenimentul se adresează comunității locale de servicii de afaceri din Cluj și din regiunea de vest a României și va fi moderat de către Ciprian Dan, Vicepreședinte ABSL și Liliana Bizău, Senior Account Manager ABSL.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, iar participarea este gratuită. Pentru rezervarea locurilor, înscrierile se fac pe www.absl.ro/event/cluj-napoca-business-mixer-2018/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.