Intâlnire cu Ioana Pârvulescu la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeş-Bolyai, organizează în perioada 24-25 octombrie 2014, al XIII-lea Simpozion Național de Jurnalism cu tema Industria media și învățământul jurnalistic. Evenimentul este unul cu participare internațională şi și-a propus să abordeze, în premieră pentru România, relația care există între profesioniștii din mass-media și facultățile de jurnalism.

Conferinţa inauguralǎ va fi susţinutǎ de doamna Ioana Pârvulescu, scriitoare şi cadru didactic la Universitatea din Bucureşti, care va vorbi despre Noutǎţi senzaţionale din vechea presǎ. Şi invers… De asemenea, va avea loc o dublă prezentare de carte, ambele semnate de scriitoarea mai sus menționată, titlurile acestora fiind Viata incepe vineri, ediția a II-a, prefațată de Mircea Cărtarescu și Viitorul începe luni.

Librăria Humanitas Cluj va fi prezentă cu un stand cu cărțile scriitoarei.

Vă așteptăm vineri, 24.10.2014, ora 10.00, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, strada Traian Moșoiu, nr. 71.

ioana parvulescu FSPAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.