Întăriri pentru Ligă: CFR a transferat un internaţional ghanez!

Primul jucător transferat de campioana României din cei trei anunţaţi de preşedintele Mureşan până la sfârşitul acestei săptămâni este un internaţional ghanez în vârstă de 19 ani. Adofo Godfred evoluează pe postul de mijlocaş şi soseşte de la echipa de tineret a celor de la FC Parma.

Calificaţi pentru a treia oară în istorie în grupele Champions League, oficialii clubului din Gruia nu vor să se facă de râs în acest sezon la „masa bogaţilor” şi bagă adânc mâna în buzunar pentru a întări echipa pentru duelurile cu Rooney şi Van Persie.

„Vom mai aduce trei jucători experimentaţi până la sfârşitul acestei săptămâni. Trebuie să ne întărim pentru a face faţă în grupele Ligii Campionilor”, a declarat finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, imediat după accederea echipei sale în cea mai puternică întrecere a cluburilor.

Ardelenii s-au orientat spre Adofo Godfred, un jucător care a bifat şi o selecţie în echipa naţională de tineret a ţării sale. „Am luat un jucător de la Parma. Sper să mai aducem şi un atacant. Pe linia de fund stăm destul de bine”, a spus preşedintele Iuliu Mureşan, într-o intervenţie la postul DigiSport 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.