Interferențe Cultură-Business 2017 – un proiect inedit pentru Cluj, între 26 mai si 4 iunie

„Clujul este un oraș cu multe inițiative întreprinse atât de persoane individuale cât și de ong-uri. NOI ne dorim să sprijinim aceste inițiative din comunitate și să contribuim la crearea unor punți de colaborare în vederea creșterii impactului și a sustenabilității acestora. Inițiem și dezvoltăm idei avangardiste, le punem în aplicare în contextul cultural urban al Clujului” – așa se prezintă cei de la Grupul NOI, mai exact Larisa Andrecutiu, Lucian Lupu și Alexandru Codrean.

Cei trei tineri cu experiență în proiecte cu impact în comunitate, precum „Swimathon Cluj”, „Cercul de donatori Cluj”, „In-Joy Cluj” sau „O familie, un copac!” pregătesc pentru acest sfârșit de Mai, început de Iunie, un proiect inedit: „Interferențe Cultură-Business” – proiect pilot care constă dintr-o serie de conferințe, ateliere și dezbateri pe teme la intersecția dintre cultură și mediul de afaceri. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 Mai – 4 Iunie în mai multe locații din oraș, iar participarea este gratuită. Pentru ateliere este necesară înscrierea online AICI.

Printre speakerii de la „Interferențe Cultură-Business 2017” se numără Liviu Mihaiu, fondatorul Radio Guerilla, Benoit Bavouset, directorul Institutului Francez din Cluj-Napoca, Andrei Țigănaș, coach de dicție și președinte IAA YP Cluj, Diana Calfa, managing partner Morphoza, Tudor Irimiea, președinte Invest Club și mulți alții. „Aducem împreună oamenii din mediul business cu cei din mediul cultural prin intermediul trainerilor și experților care au capacitatea și dorința să culeagă “polenul” și din sursele culturii clasice, alături de sursele moderne, conducând la o simbioză. Scoatem cultura din spațiul convențional, prin organizarea unor dezbateri și activități culturale în stradă, cafenele, hub-uri, urmărind strategia municipiului privind cultura”, mai spun cei de la Grupul NOI.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Interferențe Cultură-Business 2017”, agenda, speakeri, locurile unde se vor desfășura atelierele/dezbaterile, dar și despre alte proiecte pregătite de Grupul NOI, puteți accesa pagina lor de Facebook.

Intrare libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.