Invitatie la film. Filmul de debut al lui John Butler, „Bărbați mișto”, ajunge vineri in cinematografele clujene

Cea mai mișto comedie a anului este de vineri, 7 noiembrie, pe marile ecrane din Cluj-Napoca, la cinema „Florin Piersic” și în rețeaua Cinema City. „Bărbați mișto” dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți-e drag să-i descoperi așa cum sunt, interpretați de actori care au în palmares prestigioase premii de teatru, televiziune și film.

Filmul este o producție Irlanda/UK, primul titlu distribuit de compania Freealize în cinematografe și are legături strânse cu România, unde au fost realizate toate materialele de promovare a filmului, de la postere la trailerul oficial.

Barbati Misto still

Sinopsis

Un viitor mire acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să petreacă un week-end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoțiți de fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de „Bormașină”, a cărui personalitate explozivă și leadership haotic îi poartă pe toți într-o aventură de neuitat. „Bărbați Mișto” devine astfel un film despre prietenie între bărbați aflați în cele mai ciudate situații, dar și despre dragoste, curaj, regăsirea de sine și… hituri U2; este un film presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd.

Sălbăticia zonelor muntoase ale Irlandei poate le va fi cunoscută spectatorilor români, care se vor regăsi însă nu doar în peisaje, ci mai ales în personajele savuroase, „bărbații mișto” îndrăgostiți sau aflați în căutarea unor femei mișto. Sunt oameni care ajung să se redescopere pe ei înșiși și să descopere forța unei prietenii adevărate pe parcursul unui drum în care nimic nu este previzibil și fiecare pas este o nouă surpriză.

Este un film care îți transmite că totul va fi OK. Te va face să te simți bine; este o călătorie spre lumina de la capătul tunelului. Este momentul să vedeți un asemenea film.

„Bărbați mișto” (titlu original: „The Stag”) este regizat de John Butler, aflat la debut în lung-metraj după ce a fost premiat pentru munca sa de scenarist și regizor. El este de asemenea autor, cartea sa The Tenderloin fiind nominalizată în 2011 la Irish Book Awards. În distribuție în vom regăsi și pe co-scenaristul Peter McDonald, care a primit pentru munca sa ca actor premiul Irish Film & Television Award (IFTA), și pe actorul Andrew Scott, cunoscut din „Saving Private Ryan”, dar și din rolul Moriarty interpretat în serialul Sherlock. Scott are în palmares atât un premiu IFTA, cât și celebrul BAFTA, primit în 2012 pentru „cel mai bun actor în rol secundar”.

Pe lângă Cluj, filmul va fi programat încă din prima săptămână în peste 30 de cinematografe din Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Constanța, Craiova, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș și Târgu Jiu.

Trailer oficial

www.barbatimisto.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.