Ioan Rus a gasit explicatia: „Rezultatele PSD din Ardeal, cauza unei slabe comunicari”

Vicepreședinte PSD și ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a gasit explicatia rezultatelor slabe inregistrate de PSD din zona Ardealului.

ioan rus

Acesta a declarat, luni seară, la emisiunea la Jocuri de Putere de la Realitatea TV, că scorul slab pe care l-a obținut PSD în Transilvania Ardeal este cauzat de o comunicare slabă.

„Deci nu am reușit noi să comunicăm proiectele pe care le avem, sunt proiecte masive de infrastructură, apoi știm cum au votat niște minorități naționale din Transilvania, dar și religioase, știm unde anume nu am reușit să explicăm problemele Transilvaniei. Au fost resentimente față de Bechtel. Știm unde sunt erorile, știm cum să le corectăm. Vom încerca să obținem rezultate mai bune, mai bine zis, candidatul nostru va încerca”, a spus Rus.

„Chestiunea este relativ simplă, candidatul nostru și-a propus să ia peste 37,5. Sunt 3 puncte peste, candidatul nostru a obținut un rezultat bun fata de ceilalți si este o premisă bună, mai ales că este greu de remontat 10 procente. Ponta este un candidat bun. Noi alegem președintele Romaniei, nu un președinte de CAP. Vom vedea dacă Ponta este mai bun. Daca scoatem la concurs, Victor Ponta îl bate și la fizică pe Iohannis”, a spus Rus.

În județul Cluj, Klaus Iohannis a obținut 42,53% din voturi, iar Ponta – 23,79%.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.