Ion Țiriac a împlinit 82 ani! Care au fost cele mai importante femei din viața miliardarului

Miliardarul român Ion Țiriac a împlinit 82 ani! Puține au fost femeile care i-au marcat viața. Cu una a fost însurat, iar alte două i-au dărit copii.

Magnatul român, ce se află pe locul 2 în topul celor mai bogați foști mari sportivi (cu o avere estimată la 1,2 miliarde dolari, potrivit Forbes, depășit doar de faimosul baschetbalist Michael Jordan) se află la Madrid, unde are loc turneul de tenis pe care îl patronează, Mutua Madrid Open. Conform obiceiului său, nume sonore din lumea sportului vor fi alături de Ion Țiriac la fastuosul dineu pe care acesta îl dă anual.

Înainte să aibă o avere colosală să fie un sportiv internațional, Ion Țiriac a fost preferatul multor femei. Cea mai importantă rămâne Sophie Ayad (51 ani), jurnalista care i-a dăruit miliardarului doi copii, Ioana Țiriac  și Karim Mihai. Cei doi s-au cunoscut la Munchen pe când Țiriac coordona turnee de tenis. Frumoasa nemțoanică de origine egipteană (FOTO stânga) lucra ca jurnalistă pentru revista Bunte. Deși între ei e o diferență de aproape 30 de ani, cei doi au avut o relație de 9 ani, din iubirea lor rezultând doi moștenitori ai omului de afaceri.

Ion Țiriac mai are un băiat, pe Ion Alexandru (46 ani), a cărui mamă este Mikette von Issenberg (FOTO dreapta).

Astăzi, ziua când Ion Țiriac a împlinit 82 ani, patru dintre bijuteriile pe patru roți din colecția sa personală pot fi admirate la Muzeul Național al Satului din București. Este vorba de un Bentley 3½ Litre Sports Saloon (1936), Packard 14th Series Super Eight Coupe-Roadster (1936), MG TA (1939) și Willys CJ-3A (1952).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.