iOSNeXT aduce, între 27 – 29 noiembrie, peste 100 de developeri la Cluj-Napoca

iOSNeXT, prima conferință de iOS din România, se deschide în intervalul 27 – 29 noiembrie la Cluj-Napoca și va reuni cei mai profesioniști developeri de iOS din țară. Vor fi prezentate noutăți și studii de caz despre User Experience, Swift, Service Design, Scout Mapping.

iphone

Fiind la prima ediție, sunt așteptați peste 100 de dezvoltatori, software designers, tineri antreprenori și oameni de afaceri. iOSNeXT este un mix între sesiunile tehnice despre iOS, masterclass-uri și sesiuni de networking. Obiectivul acestui eveniment este să creeze o comunitate focusată să împartă sfaturile și bunele practice din domeniul tehnologiilor mobile.

Evenimentul este structurat astfel:

  • Joi, 27 noiembrie – o zi de masterclass cu Eric Reiss despre „Users, Experiences and Beyond”;
  • Vineri, 28 noiembrie – o zi de conferință. Pe langă Eric Reiss („The Elements of Service Design”), Paul Ardeleanu („10 reasons you’ll love Swift”) și Cate Huston („Distractedly Intimate: Your Users on Mobile”), mai avem confirmați încă trei speakeri: Alexandru Iliescu (Studiu de caz), Remus Văduva (Studiu de caz) și Koltan Korosi („Scout mapping & navigation SDK for iOS developers”). La finalul zilei, va avea loc AppCamp, o sesiune specială în care developerii își pot prezenta aplicațiile și vor primi feedback din partea juriului și a audienței din sală;
  • Sâmbătă, 29 noiembrie – o zi de masterclass cu Paul Ardeleanu despre „Swift”.

Eric Reiss, CEO la FatDUX Group, Copenhaga, Danemarca, va susține în prima zi a evenimentului un workshop pe UX, explicând metoda propice în care User și Experience formează un mix pentru a construi un brand, a crea loialitate și a spori mulțumirea. FatDUX a definit, de asemenea, conceptul de „ergonomia de necesitate” ce constă în cinci puncte cheie: Atitudine, Așteptări, Program, Mediu de lucru și Origine. Toate aceste puncte influențează, în cele din urmă, importanța și percepția de interacțiuni și sarcini individuale.

Paul Ardeleanu, iOS și web developer la Hello24, trainer și mentor, va susține un workshop pe 29 noiembrie despre Swift, noul limbaj de programare al platformei iOS. Acest modul este de introducere în Swift, iar participanții nu este obligatoriu să aibă cunoștințe de Swift, dar trebuie să aibă cunoștințe de programare în C++.

AppCamp este un spațiu special dedicat în exclusivitate developerilor de aplicații pe iOS, iar înscrierea la AppCamp este gratuită. Poate participa oricine are o aplicație iOS, fie că aceasta este în curs de dezvoltare sau există deja în app store. Fiecare participant are 10 minute la dispoziție să-și prezinte aplicația, pentru ca apoi acesta să primească 10 minute de feedback și diverse sugestii din partea juriului. AppCamp este o oportunitate în care participantul își poate testa ideile într-un eveniment informal.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Golden Tulip din Cluj-Napoca, situat pe Strada Observatorului, nr 129. iOSNeXT este deschis tuturor celor interesați să participe. Biletele se pot achiziționa până pe 26 noiembrie inclusiv, de pe pagina evenimentului. Structura tichetelor este flexibilă și există posibilitatea de a alege înregistrarea la tot evenimentul sau doar la zilele relevante pentru participant. De asemenea, organizatorii oferă și discount-uri de grup la achiziționarea mai multor tichete.

Pentru înscrieri și mai multe informații despre iOSNeXT vizitați pagina http://iosnext.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.