IT Training Fest, la a doua ediție pentru IT-iștii din Cluj

Clujul găzduiește, în noiembrie, cea de-a doua ediție IT Training Fest, eveniment dedicat pasionaților de tehnologie și training IT. Festivalul, organizat de Bittnet Systems, liderul pieței de training IT din România, va avea loc pe 27 noiembrie.

it training fest cluj

Ca urmare a numărului mare de cereri sosite din partea specialiștilor IT din zona Ardealului, Bittnet Systems organizează, la Hotel Golden Tulip (sala Colosseum) din Cluj, a doua ediție a IT Training Fest, un eveniment dedicat profesioniștilor din industria IT&C. Participanții vor putea testa gratuit, cu ajutorul echipamentelor și laboratoarelor virtuale, cele mai căutate tehnologii CISCO, prezente pe piață la ora actuală.

Astfel, participanții se pot înscrie la cele trei sesiuni de cursuri de training hands-on dedicate tehnologiilor de securitate (Cisco SourceFire) și Data Center (Cisco). Sesiunile vor fi prezentate de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în domeniu. Printre aceștia se număra Cristian Grigore, Systems Engineer în cadrul Cisco România, Cotiso Cetinoiu, specialist în Securitate în cadrul Bittnet, și Sorin Bogriceanu, specialist Data Center în cadrul Bittnet.

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca, infiintata in 2007 si detinuta de fratii Mihai Logofatu (29 de ani) si Cristian Logofatu (33 ani), care ofera implementare, servicii suport si echipamente hardware, fiind axata pe tehnici, tehnologii noi si inovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.