Iuliu Mureșan a ieșit din silenzio stampa. „Mă sună investitorii să bage bani la CFR”

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, exultă după ce echipa pe care o conduce a câștigat litigiul cu Federația Română de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane și și-a recuperat cele 24 de puncte pierdute din cauza datoriilor. Feroviarii au urcat pe locul 3 în Liga 1, cu două etape înainte de finalul sezonului 2014-2015.

iuliu muresan

Deși a rupt legătura cu presa după episodul depunctării, s-ar părea că Iuliu Mureșan a ieșit din silenzio stampa și este, din nou, preocupat de destinele clubului din Gruia.

„Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a dat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte!

După decizia de azi am primit deja foarte multe telefoane de la investitori care vor să bage bani la CFR Cluj. Sunt şanse mari ca echipa să arate la fel de bine ca anii trecuţi, când eram o forţă în Liga 1.”, a declarat Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.

Mureșan a făcut o declarație surprinzătoare referitor la faptul că Arpad Paszkany ar putea reinvesti la club.

„Sînt şanse să se întoarcă şi Arpad Paszkany. Sîntem prieteni, îi place mult fotbalul”, a zis boss-ul din Gruia, citat de gsp.ro.

One thought on “Iuliu Mureșan a ieșit din silenzio stampa. „Mă sună investitorii să bage bani la CFR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.