Iulius Mall Cluj a început preventiv verificarea spațiilor din food-court , iar câteva restaurante au fost închise temporar

După scandalul gândacilor descoperiți miercuri, 25 septembrie, la VIVO! Cluj-Napoca, conducerea centrului comercial Iulius Mall Cluj a luat și ea măsuri și anunță că susține demersurile comisariatului pentru Protecția Consumatorului prin verificarea suplimentară a chiriașilor și spațiilor din food-court.

În contextul acțiunilor tematice efectuate de instituțiile abilitate la unitățile de alimentație publică din Cluj-Napoca, Administrația Iulius Mall susține aceste inițiative și, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție.

Totodată, a demarat o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court. 

Astfel, întrucât testele pot fi realizate doar în timpul programului, locațiile din food court și-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor.

Subliniem faptul că Administrația Iulius Mall Cluj este în permanență preocupată să le ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde, astfel că acordă o atenție deosebită respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare.

În acest sens, Iulius Mall Cluj își îndeplinește toate obligațiile, realizând operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu o frecvență sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune. Aceste lucrări sunt efectuate cu o firmă externă, autorizată să furnizeze servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsecție ori de câte ori consideră necesar, suplimentar față de intervalele prevăzute de lege. Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operațiuni complete de curățenie și degresare, atât în spațiile închiriate, cât și pe cele comune.

Totodată, pentru menținerea nivelului de calitate al serviciilor oferite, Administrația Iulius Mall Cluj verifică periodic locațiile de alimentație publică, iar dacă sunt identificate vulnerabilități, activitatea acestora este sistată temporar, până la remedierea aspectelor sesizate.

Susținem activitatea autorităților competente de a verifica unitățile de alimentație publică și vom da curs tuturor acțiunilor în acest sens, pentru a ne asigura că menținem standardele înalte ale serviciilor oferite publicului.

Iulius Mall Cluj este o locație îndrăgită pentru petrecerea timpului liber, inclusiv pentru diversitatea opțiunilor de dining. Centrul comercial propune cea mai variată ofertă de food & beverage, atât prin cele peste 20 de restaurante cu specific internațional din food – court, cât și a celorlalte locații.

One thought on “Iulius Mall Cluj a început preventiv verificarea spațiilor din food-court , iar câteva restaurante au fost închise temporar

  1. Sa fim seriosi! Au vazut ce s-a intamplat la VIVO si. de frica au luat masuri inainte sa ii calce OPC-ul si DSV-ul. Operatiunile preventive se refera poate la prevenirea inchiderii de catre autoritati nu la curatenie , dezinsectie si deratizare, care trebuie realizate regulat, dupa un program bine stabilit, nu din ani in pasti….. Problemele sunt similare in ambele locatii.; diferenta e ca Iulius are echipa mai buna de PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.