Iulius Mall continuă activitatea prin hipermarketul Auchan, Altex, farmacia Elmafarm și pet shop-ul Zoomania! (P)

Iulius Mall rămâne alături de clujeni, prin locațiile care le asigură în continuare produse de strictă necesitate. În permanență, implementăm măsuri ample de dizinfecție, pentru siguranța și sănătatea clienților noștri. Suntem aici pentru tine!

Indiferent de ce ai nevoie, alimente, produse de curățenie sau de igienă și nu numai, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 08.00 – 21.00.

Clienții celui mai mare hypermarket din Cluj-Napoca, cu o suprafață de peste 10.000 mp, au la dispoziție un spațiu generos, bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket, a nu se forma aglomerație și a păstra distanța de minimum 1 metru inclusiv la casele de marcat.

Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor și suprafețelor de contact, dar și punerea la dispoziția clienților de substanțe pentru dezinfectarea mâinilorStocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât cumpărătorii să găsească tot ce le trebuie, în același loc.

Accesul se face pe la intrarea principală în Iulius Mall, iar cei care vin cu mașina pot intra în parcarea demisol atât din strada Vaida Voievod, cât și din strada Dunării.Pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea demisol este fără plată.

Cei care au nevoie de medicamente găsesc deschisă farmacia Elmafarm, de luni până vineri, în intervalul 08.00 – 21.00, și sâmbătă și duminică, între orele 09.00 – 21.00. O varietate de bunătăți sunt și la Bottega Italianădeschisă în intervalul orar 08.00 – 20.00. Pentru iubitorii de animale, Zoomania continuă să asigure produse veterinare, de la ora 10.00 la ora 21.00. Și magazinul Altex este deschis, în intervalul 10.00 – 20.00, pentru a asigura livrări la domiciliu.

Iulius Mall Cluj îi roagă pe clujeni să își ia toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Este recomandat să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale.

Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.