Jaf la Infinity Games. Un bărbat recent eliberat condiționat din închisoare a furat 16.000 de lei dintr-un seif după ce a amenințat-o pe casieriță

Luni dimineață, 7 septembrie, la una dintre sălile de jocuri „Infinity Games” din Cluj-Napoca a avut loc o spargere.

Un bărbat a reușit să fure, în mai puțin de un minut, suma de 16.000 de lei din seiful localului, după ce a agresat-o fizic pe angajata localului.

Reprezentanții IPJ Cluj au confirmat informația, dar nu au menționat că în cauză a fost întocmit un dosar penal, însă făptașul nu a fost deocamdată prins!

Conform unor surse judiciare, bărbatul în vârstă de 34 ani ar fi fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a fost condamnat pentru incendierea unui om.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 07.20, o tânără în vârstă de 34 de ani din comuna Frata, care își desfășura activitatea profesională în incinta unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în interiorul localului ar fi fost agresată fizic de un bărbat, iar ulterior aceasta ar fi sustras dintr-un seif suma de aproximativ 16.000 de lei, la scurt timp părăsind localul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării şi depistării autorului„, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit unor surse, sala de jocuri unde a avut loc spargerea este cea de pe str. Alexandru Vlahuță, iar autorul este recidivist, eliberat condiționat de câteva luni din închisoare.

One thought on “Jaf la Infinity Games. Un bărbat recent eliberat condiționat din închisoare a furat 16.000 de lei dintr-un seif după ce a amenințat-o pe casieriță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.