Jandarmii asigură ordinea publică de Bobotează

jandarmiInspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru Sărbătoarea Botezului Domnului.

Efective ale jandarmilor clujeni vor fi prezente în zona lăcaşurilor de cult din municipiile Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi oraşul Huedin.

Aceştia vor asigura măsurile de ordine publică şi în zona mănăstirilor din judeţul Cluj: Mănăstirea Nicula, respectiv Mănăstirea Floreşti-Tăuţi.

Pentru ca nifestările religioase prilejuite de această sărbătoare să se desfăşoare într-un climat sigur, jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult unde se preconizează o afluenţă mare de persoane precum şi pe căile de acces către acestea pe timpul oficierii slujbelor religioase.

Jandarmeria Cluj recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. Dacă sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.