Jandarmii clujeni au „agățat” câțiva drogați la Electric Castle

Jandarmeria Română a deplasat efective importante la Bonțida pentru a menține ordinea și siguranța publică pe perioada festivalului Electric Castle.

Câțiva festivalieri au fost prinși sub influența stupefiantelor.

De altfel mai mulți participanți susțin că în jurul scenelor se simte un puternic miros de „iarbă”.

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au acționat cu ocazia desfăşurării festivalului Electric Castle au constatat un număr de 8 infracțiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000, p prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Polițiștii au luat măsuri ferme pentru a menține un climat de siguranță atât în incinta festivalului, cât și în proximitatea acestuia. Participanții la festival au fost întâmpinați de polițiști de prevenire cu recomandări, sfaturi și experimente menite să ajute la răspândirea gradului de conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe interzise și alcool.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au constatat 9 fapte penale care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a anunțat Jandarmeria Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.