JO 2012: Victor Ponta a stat alături de Arnold Schwarzenegger la finala de baschet, SUA – Spania!

Victor Ponta, aflat la Londra pentru a urmări ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, a participat şi la finala turneului de baschet câştigată de Statele Unite în faţa Spaniei.

În timpul finalei la baschet, câteva cadre luate de camerele televiziunilor l-au surprins pe premierul Victor Ponta. Acesta se afla între fostul guvernator al statului California, actorul Arnold Schwarzenegger, şi primarul Londrei, Boris Johnson.

Sportivii români care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra au defilat, duminică seară, în cadrul ceremoniei de închidere ce a avut loc pe Stadionul Olimpic, în frunte cu portdrapelul Sandra Izbaşa.

România a fost reprezentată la Olimpiada de la Londra de 103 sportivi din 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii: aur – Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint – Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz – echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.