JobShop®, cel mai longeviv eveniment de carieră din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 3-7 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților

În perioada 3-7 aprilie, organizația studențească BEST Cluj-Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenților cea de-a XXII-a ediție a târgului de joburi JobShop®, cel mai important eveniment de carieră adresat studenților Universității Tehnice.

jobshop cluj

Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenților și absolvenților cunoștințele și informația necesare startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a interacționa cu tineri bine pregătiți.

JobShop® debutează duminică, 3 aprilie, printr-un workshop de CV, menit să îi învețe pe studenți cum să își pună în evidență cunoștințele și aptitudinile în fața reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare.

În continuarea acestuia, va avea loc o simulare de interviu, activitate în cadrul căreia se poate urmări un scurt scenariu în care apar candidatul și intervievatorul, pregătind studenții pentru momentul în care se vor găsi în această ipostază.

Față în față cu angajatorii

Luni și marți, companiile participante își vor deschide standurile pentru studenți între orele 10:00 – 17:00 și vor prezenta oferta legată de practică, internship-uri și joburi.

JobShop® reunește anul acesta 23 de companii din domenii tehnice diverse. Vă puteți trimite deja CV-urile către companii intrând pe siteul oficial cluj.jobshop.ro.

Descoperă cum lucrează companiile

Companiile participante vor organiza și o serie de activități pentru a se face cât mai cunoscute în rândul studenților; anul acesta Betfair, Accesa, Plexus, Star Transmission, Techromix și msg systems vor susține prezentări de companie, iar ISDC, Steelcase, ARRK, Accenture și Michelin pregătesc vizite la sediile lor. De asemenea, vor mai avea loc și ateliere tehnice organizate de ISDC, ZYNK și Bosch.

Cariere de succes

„Cariere de succes” reprezintă o prezentare interactivă, o discuţie liberă, susţinută de către antreprenori în faţa studenţilor. Aceştia din urmă pot afla detalii despre cum poți porni propria afacere, efortul şi timpul depus pentru a avea o reuşită sigură în domeniul StartUp-urilor, dar şi oportunitatea de a pune întrebări sau a primi sfaturi pe proiectele deja începute. Scopul acestei prezentări este de a le oferi studenţilor viziuni diferite despre dezvoltarea în carieră ca antreprenor.

Open Space Technology – Eveniment unic în Cluj-Napoca

Miercuri, BEST Cluj-Napoca propune pentru studenți un eveniment rar întâlnit, unic prin tema propusă. New Technologies este o temă provocatoare, care invită studenții să participe cu idei originale în dezvoltarea tehnologiilor viitorului.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.