Jos pălăria. Un polițist clujean cu suflet mare de la rutieră a salvat viața unei căprioare lovite de o mașină în Făget

Un polițist clujean de la Rutieră a demonstrat că are suflet mare, salvând viața unei căprioare lovite de o mașină în zona Sfântul Ioan din Făget.

„Astăzi dimineață a fost un incident rutier pe drumulul de la Sfântul Ioan. O mașină a lovit, din fericire ușor, o căprioară. Incidentul a fost anunțat la 112 și la fața locului s-au constatat o mașină care nu prezenta avarii și o căprioară în stare de șoc.

Polițiștii din cadrul biroului rutier – unul din ei a mai făcut fapte de caritate de care ne aducem cu plăcere aminte – i-au oferit ajutor căprioarei lovite până la sosirea celor abilitați să gestioneze situația atunci când este implicat un animal sălbatic într-un incident rutier, conform procedurii.

Căprioara și-a revenit și a fost dusă într-o zonă în care să nu fie în pericol. Atenție pe acel traseu, că oricând vă puteți trezi cu animale sălbatice în față și, din câte știu, nu există nici un indicator de avertizare, iar orice incident de asemenea natură trebuie anunțat la poliție!„, au scris reprezentanții Info Trafic Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.