Jucătorii naționalei României și-au tatuat „Vulturii” ca să le poarte noroc la meciurile din Finala Cupei României, Superbet All-Star Game, în așteptarea FIBA Eurobasket 2017

Jucătorii echipei naționale de baschet masculin a României au acceptat provocarea și și-au tatuat emblema echipei, „Vulturii”, ca să le poarte noroc la meciurile de la Sibiu – Finala Cupei României, disputată vineri seara, de la ora 19:00, și câștigată de U-Banca Transilvania după o victorie în fața lui BC Mureș, respectiv Superbet All-star Game –  și care îi vor antrena pentru marele eveniment sportiv din septembrie, FIBA Eurobasket 2017.

Vlad Moldoveanu, componentul Naționalei, a declarat în exclusivitate că dacă România se califică la FIBA Eurobasket 2017 și merge mai departe în optimile de finală la Istanbul, își va tatua permanent emblema naționalei, „Vulturii”.

Emblema „Vulturii” reprezintă un simbol al avântului spre performanță și al faptului că baschetul românesc prinde aripi și revine pe scena elitei europene, la FIBA Eurobasket 2017, moment istoric pentru sportul românesc, când Naționala României va avea cele mai importante meciuri din ultimii 30 de ani și va înfrunta giganții Europei la baschet.

FIBA Eurobasket 2017 va avea loc pentru prima dată până acum și în România, în perioada 1 septembrie – 7 septembrie la Cluj-Napoca, și va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Românii pot fi alături de Naționala de baschet în tribune, cumpărând bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro și în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.