Jucatorii Universitatii Cluj promoveaza eleganta prin sport

Fotbalistii si staff-ul tehnic al Universitatii Cluj vor fi, din acest sezon, ambasadorii elegantei in sport, ca urmare a semnarii unui parteneriat cu renumitul brand de îmbrăcăminte London Tailors.

london tailor U Cluj
foto: universitateacluj.ro

Pentru a sărbători acest eveniment, jucatorii Universitatii Cluj au fost prezenţi, marti, în magazinul London Tailors din Iulius Mall Cluj. Lansarea oficială a acestei colaborări i-a avut ca invitaţi pe Adrian Boană, general manager London Tailors, Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj, Mihai Teja, antrenorul Universităţii Cluj, precum și mai mulți jucători.

Noul sezon al sportului rege îi va găsi pe jucătorii Universităţii Cluj într-o nouă postură, fotbaliştii şi staff-ul tehnic urmând să poarte la toate acţiunile oficiale costume special croite de London Tailors. Astfel, eleganţa în sport devine un deziderat pe care fotbaliştii îl vor promova şi în afara terenului.

Din luna februarie a acestui an, magazinul London Tailors din Cluj s-a mutat în Iulius Mall, inaugurând o serie de schimbări pe care brandul şi le propune pentru acest an. Unul dintre aceste ţeluri este implicarea mai accentuată în viaţa Clujului, dar şi susţinerea unui stil de viaţă activ, prin încheierea unor parteneriate strategice şi prin realizarea unor evenimente dedicate.

London Tailors este un brand de îmbrăcăminte masculin, definit de seriozitatea şi eleganţa britanică, ce îşi propune să valorifice stilul vestimentar al fiecărui bărbat de succes, oferindu-i o selecție de sacouri casual, costume de ceremonie sau business, cămăși și accesorii marcate de rafinament și standarde de calitate înalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.