Jucu Arena ar putea deveni stadion de cantonament și pregătire pentru Campionatul European de Fotbal U21 din 2023

O delegație a Federației Române de Fotbal a propus noua arenă din comuna Jucu ca stadion de cantonament și pregătire pentru Campionatul European de Fotbal U21 din 2023.

„Am avut plăcuta surpriză și onoarea să fim vizitați de către o delegație a Federației Române de Fotbal (FRF), condusă de fostul internațional român Vlad Munteanu. Scopul vizitei a fost observarea bazelor sportive ale comunei noastre, în perspectiva organizării de către România a Campionatului European Under 21 din 2023.

Dacă România va fi desemnată ca țară organizatoare, atunci o grupă de patru echipe va juca la Cluj, iar comuna noastră va avea șanse mari ca două dintre echipe să fie cantonate și să se pregătească la Jucu, iar meciurile oficiale să se joace pe Cluj Arena și pe terenul CFR- ului (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu). Ar fi ceva nemaipomenit și în același timp onorant pentru comuna noastră”, a relatat primarul Dorel Pojar.

Investiția inițială a fost evaluată la 200.000 de euro, din bugetul local.

Lucrările au fost demarate în 2013 și finalizate anul trecut. Arena dispune de 300 de locuri, cu instalație de nocturnă, are gazon cu iarbă naturală, tabelă electronică, vestiare și grupuri sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.