„Justițiarul spitalelor de stat”, Emanuel Ungureanu, tace după ce o pacientă a unui spital privat din Cluj a fost taxată pentru halatele și măștile purtate de medici

Cazul clujencei care a fost taxată aberant de un spital privat din Cluj-Napoca pentru halatele și măștile purtate de corpul medical a fost intens relatat în presă, dar deputatul Emanuel Ungureanu, candidat la fotoliul de primar al Clujului și cunoscut drept „justițiarul spitalelor de stat” nu a avut nicio reacție referitor la această nedreptate.

Ungureanu este recunoscut ca un adevărat luptător pentru cei care sunt victimilele abuzurilor și nedreptăților din sistemul de sănătate, însă doar la spitalele de stat, pe cele de la spitalele private le ignoră cu grație.

Într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, femeia a susținut că un spital privat din Cluj-Napoca taxează pacienții pentru echipamentul folosit de cadrele medicale. Aceasta a publicat bonul fiscal și a explicat că pacienta a plătit circa 100 de lei pentru halatele și măștile folosite de medici și asistente, deși dânsa a purtat în spital halatul și măștile pe care și le-a cumpărat singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.