KFC Cluj amendat! Reclama mincinoasă i-a „uşurat” de 2000 lei!

Filiala din Cluj-Napoca a fast-food-ului KFC a fost amedată de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor pentru afişarea de reclamă mincinoasă. Surse neoficiale susţin că această amendă s-ar fi ridicat la valoarea de 2000 lei.

Jurnalistul Mihai Hendea a fost cel care s-a decis să pună la respect KFC-ul. Observând, în repetate rânduri, că preţul şi cantitatea nu corespund, Mihai a înaintat o sesizare împotriva companiei la OPC cu privire la reclama mincinoasă pe care o afişează în mod constant. Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor a dat curs sesizării constatând ei înşişi neregulile din cadrul fast-food-ului axat pe produse din carne de pui preparate după reţeta originală a colonelului Sanders.

„Este adevărat că au primit amendă.”, a declarat şeful CJPC Cluj, Mircea Radu.

Mihai Handea a fost mai mult decât încântat că a reuşit să ia atitudine în faţa practicilor înşelătoare ale lanţului KFC.

„Pentru că au practici şi afişe mincinoase, cu texte de genul „Alege meniu mare cu doar 2,5 lei”, şi nu „Alege meniu mare cu doar 2,5 lei ÎN PLUS”, am reuşit, graţie OJPC Cluj să ofer o amenduţă unităţilor din Cluj-Napoca ale binecunoscutului lanţ KFC! Sunt mulţumit!”, a afirmat Mihai Hendea pe pagina de Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.