Kings of Ice: Evgeni Plushenko & Edvin Marton vin la Cluj-Napoca pentru a lua parte la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume!

Spectacolul de patinaj artistic, „Kings on Ice” va avea loc vineri, 18 decembrie 2015, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:00. Show-ul de clasă mondială este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

_Evgeni_Plushenko_of_Russia_gold_medal_in_Sochi_2014_068384_-w800-h600

În deschiderea evenimentului „Kings on Ice” va avea loc un concert de colinde susținut de Marcel Pavel și Paula Seling. Invitații speciali ai galei de la Cluj sunt trei renumiți campioni internaționali ai patinajului artistic: Brian Joubert, Johnny Weir și Tomas Verner

„Kings On Ice” ajunge la Cluj după cinci ediții desfășurate la București cu casa inchisă, fiind considerat cel mai renumit și îndrăgit eveniment de gen din România. Publicul clujean îl va putea admira pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, după luni intense de antrenament, va prezenta un program special, o compoziție originală și o compilație best-of a celor mai bune și indrăgite momente din programele care l-au consacrat.

Alături de celebrul patinatorul rus, Evgeni Plushenko, invitați speciali ai evenimentului de la Cluj sunt trei cunoscuți reprezentanți ai patinajului artistic: Brian Joubert (campion mondial în 2007, triplu campion european și de 8 ori campion național în Franța), Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american) și Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia).

Alături de acești grandioși patinatori de la gala ‘Kings on Ice’ nu va lipsi laureatul premiului ‘Emmy’, Edvin Marton. Sub corzile celebrului său Stradivarius, „prințul viorii” va oferi publicului prezent în Sala Polivalentă din Cluj un show de neuitat.

edvinmarton_youtube_cover_big2

Înainte de intrarea în scenă a „regilor gheții”, publicul ardelean va putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu doi dintre cei mai iubiți artiști români: Marcel Pavel și Paula Seling. Aceștia vor interpreta compoziții muzicale proprii dar și piese celebre dedicate sărbătorilor de iarnă. Concertul de colinde din deschidere este programat să inceapă la ora 20:00.

Organizatorii evenimentului au confirmat că Evgeni Plushenko va susține toate evenimentele programate în perioada următoare (inclusiv ‘Kings On Ice’ de la Cluj-Napoca), infirmând astfel zvonurile privind o potențială intervenție chirurgicală la coloana vertebrală.

Biletele pentru „Kings On Ice” variază între 95 și 495 RON și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reteaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.