KINGS ON ICE aduce la Cluj-Napoca cea mai renumită pereche de acrobați pe gheață: Alexander Liubchenko (din Ucraina) și Jean-Denis Sanchis (din Franța)

KINGS ON ICE, cel mai îndrăgit și așteptat show pe gheață din România, anunță noi surprize pentru ediția din acest an: renumita pereche de acrobați, Alexander Liubchenko (din Ucraina) și Jean-Denis Sanchis (din Franța), va fi prezentă pe data de 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima dată la Cluj-Napoca, tinerii vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competițiile sportive. Săritura pe spate, una dintre elementele show-ului, este cea pentru care tinerii dețin un titlu în Cartea Recordurilor. Aceștia au reușit cea mai lungă săritură pe spate de 6.09 m.

evgeni-plushenko

De asemenea, printre protagoniștii spectacolului și-a mai anunțat prezența și francezul Florent Amodio, campion European în anul 2011 și multiplu campion al Franței în anii 2010, 2013 și 2014. Annette Dytrt și Yannick Bonheur, două corpuri talentate și pline de energie vor capta și ei atenția publicului prin dinamismul lor în seara spectacolului.

„Castingul pentru artiștii evenimentului este mult mai complex față de anii precedenți și aduce în premieră pentru România renumiți patinatori și acrobați. Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, îi vom avea și pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel și pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia. Noutățile nu se opresc însă aici. În viitorul apropiat vom reveni cu o nouă surpiză. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun”, a declarat Cristian Petică, director executiv Quantum Media și producătorul KINGS ON ICE.

Toți artiștii vor patina pe muzica lui Edvin Marton, laureatul premiului „Emmy”, care sub corzile celebrului său Stradivarius, va oferi publicului și interpretări live ale melodiilor de pe noul său album „Rock Symphony”.

O altă noutate pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, cu o componentă de 30 muzicieni. Membrii orchestrei sunt cunoscuți internațional pentru măiestria și profesionalismul lor, câștigând admirația publicului de pretutindeni.

Prețurile biletelor variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON. Acestea se pot găsi la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas) sau online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.