Klaus Iohannis la Cluj, atac la PSD: „Ei mă fac mut, eu le zic că au ratat guvernarea”

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, un nou atac la adresa PSD, acesta răspunzând social-guvernanţilor care spun despre el că este „mut”. „Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut”, a spus şeful statului, potrivit Mediafax.

Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut„, a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde îşi lansează ultima carte, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, şi să le dezbaţi în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine şi acuză politic.

Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmaţie politică. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut. O fi mut, dar cu aşa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare şi ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat, joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu liberalii din Cluj, după care vizitat Primăria Cluj-Napoca, la invitaţia primarului Emil Boc.

La ieşirea din primărie, preşedintele a mers pe jos prin centrul Clujului până la sala Auditorium Maximum unde a lansat cartea sa, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Foto (c) adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.