La Cluj va apărea o nouă legătură rutieră Gară – IRA pe lângă calea ferată, pe str. Câmpul Pâinii

Primarul Emil Boc a anunțat că la Cluj-Napoca va exista o noua legătură rutieră de la Gară la IRA, pe lângă calea ferată, pe culoarea Câmpul Pâinii.

„Este pregătit acum să se facă documentația tehnică SF și PUZ pentru tot ceea ce înseamnă culoarul de mobilitate urbană, pe lângă calea ferată. Este vorba de culoarul Câmpul Pâinii care vine până la gară, e un drum nou care va fi un culoar nou de mobilitate și va aduce în toată zona respectivă o maximă decongestionare a traficului și o calitate a vieții.

Acum suntem în pregătirea documentației pentru acest proiect și am să vă prezint toate detaliile în momentul când specialiștii finalizează documentația, inclusiv realizarea unui coridor de expropriere, dar nu sunt de nerezolvat și atunci vom avea un culoar extrem de important pe partea de nord a orașului, apropiat de calea ferată, care va veni și va întregi ceea ce avem. Gândiți-vă că economia noastră nu mai stă legată doar de granițele interne ale municipiului, ne gândim în termenii metropolitani, de la Jucu la Gilău și Bonțida”, a declarat Boc la un post local.

One thought on “La Cluj va apărea o nouă legătură rutieră Gară – IRA pe lângă calea ferată, pe str. Câmpul Pâinii

  1. Oare il mai crede cineva?
    Cat de lunga e lista proiectelor la stadiu de SF si planuri? Vine vreunul realizat fizic, macar inceput ca șantier? Termene ? Finanțări concrete?

    O sa fie, o sa facem, a intrat in linie dreapta, se conturează, e posibil ca atunci….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.