La Dej se redeschid cinematografele, restaurantele și cafenelele la capacitate redusă

În municipiul Dej s-au reluat activitățile cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor, ca urmare a scăderii numărului de infectări cu COVID-19 sub 3,00 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Barurile, cluburile și discotecile vor rămâne închise în continuare.

Rata incidenței cumulative Covid-19 la o mie de locuitori în Dej este sub 3,00 în ultimele 14 zile, astfel că de marți au intrat în vigoare noi măsuri, aplicabile pentru localitățile cu incidența între 1,5 și 3 cazuri, scrie Dej 24.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor este permisă în interior, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu respectarea obligațiilor stabilite prin ordin comun al ministerelor sănătății și economiei.

Sălile de jocuri de noroc își pot desfășura activitatea cu o capacitate de 30% din cea maximă, respectând orarul de lucru cu publicul și restricțiile stabilite prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

În schimb, organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in sunt interzise, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar masca este în continuare obligatorie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.