Lansare de carte: „Teofil şi Câinele din lemn” la Insomnia Cafe

Editura Herg Benet are plăcerea de a vă invita vineri, 15 februarie, la Insomnia Cafe din Str. Universităţii nr. 2, Cluj-Napoca, la lansarea romanului „Teofil şi Câinele de lemn” de Cosmin Perţa.

Romanul a fost desemnat câştigător la secţiunea „Cea mai buna proză din 2012” la Gala Tinerilor Scriitori, eveniment aflat sub egida Ministerului Culturii şi Institutul Cultural Român.

Invitaţii autorului sunt Ruxandra Cesereanu, Răzvan Voncu şi Ştefan Manasia.

Cosmin Perţa este un poet, prozator şi eseist, născut în 1982 în localitatea Vişeu de Sus, Maramureş. A absolvit Facultatea de Litere, Universitatea din Cluj. Masterat şi doctorat în literatură la Universitatea Bucureşti. A publicat mai multe volume de proză: Zorovavel, Ed. Grinta, 2002, Santinela de lut, Ed. Vinea, 2006, Cântec pentru Maria, Ed. Vinea, 2007, Bătrânul, o divină comedie, Ed.Charmides, 2009, Făra titlu, Ed. Paralela 45, 2011. De asemenea, a publicat romanele „Teofil şi Câinele de lemn”, Ed. Herg benet, 2012, „Întâmplări la marginea lumii”, Ed. Cartea Românească, 2007, volumul de proza Două povestiri, Ed. Tracus Arte, 2010, eseul „Introducere în fantasticul de interpretare”, Ed. Tracus Arte, 2011 şi monografia Radu G. Ţeposu, rafinament şi intuiţie, Ed. MNLR, 2012.

Lansare-Teofil-si-Cainele-de-lemn-Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.