Lansarea cărţii „It’s so easy şi alte minciuni”, Duff McKagan, basistul trupei Guns N’Roses

Lansarea cărţii „IT’S SO EASY… ŞI ALTE MINCIUNI”, scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N’ Roses, va fi găzduită de Librăria Gaudeamus, strada Iuliu Maniu, nr. 3, joi, 7 decembrie, începând cu ora 18:00.

Din postura de bestseller în topul New York Times, această carte autobiografică se lansează în România sub egida Editurii Casa.

În cele 368 de pagini ale cărții, autorul face o relatare sinceră privind strălucirea scenei și umbrele din spatele acesteia, culmile succesului și decăderea, precum și puterea de a se ridica și a merge mai departe, renăscând din propria cenușă, ca o pasăre Phoenix.

Într-un limbaj accesibil, cu deschidere debordantă, Duff punctează cele mai dificile momente ale vieții personale și profesionale, oferind o importantă sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi, un model de forță și determinare, care mișcă cu adevărat inimi și idei preconcepute.

„It’s So Easy… și alte minciuni” este un volum cu o poveste teribil de captivantă, care surprinde și motivează fiecare cititor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.