Lansarea volumului „Superscrieri – Drumul Generației Noastre”, vineri, la Librăria Cărturești

superscrieri drumul generatiei noastre volumFundația Friends For Friends, împreună cu BRD – Groupe Société Générale, lansează volumul Superscrieri: Drumul generației noastre, la librăria Cărturești din Cluj, vineri, 30 octombrie 2015, de la orele 18:00. Evenimentul va consta într-un dialog între jurnalistul Mihnea Măruță (PressOne, unul dintre autorii din carte) și Karin Budrugeac (Fundația Friends For Friends), moderat de Mihai Mateiu. Lansarea va fi însoțită de o expoziție de ciorne ale autorilor prezenți în volum.

Superscrieri: Drumul generației noastre cuprinde 24 de materiale de non-ficțiune, care reprezintă un best of al materialelor care au luat premiul I sau Superscrierea Anului între 2011 și 2014 la Premiile Superscrieri. Antologia este gândită ca un gest de recunoaștere pentru autorii care au reușit în ultimii ani să aducă un nou standard de calitate și creativitate în zona jurnalismului narativ și a scrierilor de non-ficțiune din România. Ea este disponibilă în rețelele Cărturești și Humanitas, iar încasările de pe urma vânzării vor fi direcționate către un premiu special acordat la următoarea ediție a Premiilor Superscrieri, în 2016. Pe 28 octombrie, cartea va fi lansată și la Timișoara, la hub-ul cultural Ambasada.

Cei 22 de autori prezenți în carte sunt: Attila Biro, Radu Ciorniciuc, Ioana Cîrlig, Andrei Crăciun, Cristian Delcea, Laurenţiu Diaconu-Colintineanu, Iulian Enache, Lorena Lupu, Ștefan Mako, Mihnea Măruță, Teodora Neagu, Philip Ó Ceallaigh, Sintia Radu, Ani Sandu, Oana Sandu, Anca Simina, Elena Stancu, Vlad Stoicescu, Tea Teodorescu, Vlad Ursulean, Luiza Vasiliu, Lina Vdovîi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.