Lanțul franțuzesc de brutării PAUL a deschis o nouă locație la Cluj-Napoca, în Iulius Mall

De curând, clienții Iulius Mall Cluj pot savura delicioasele preparate marca Paul, lanțul internațional de brutării franțuzești. Locația de tip chariot îi îmbie pe pofticioși cu delicioase preparate de patiserie și panificație.

Deserturi cu multă cremă, vestitele croissante, tarte variate și o selecție de preparate de panificație, acestea sunt propunerile Paul pentru clienții Iulius Mall Cluj. Amenajată după un concept de tip chariot, la parterul mall-ului, noua locație îi cucerește pe gurmanzi cu arome intense și produse mereu proaspete. Realizate după rețete autentice din gastronomia unei țări recunoscute pentru savoarea patiseriei și cofetăriei sale, preparatele Paul păstrează rafinamentul și calitatea care definesc arta brutăriei franțuzeşti.

Locația Paul din Iulius Mall Cluj oferă o gamă diversificată de pâine, tradițională, proaspătă și în combinații surprinzătoare de ingrediente. Totodată, clienții se pot delecta cu preparate de viennoiserie, precum: pain au chocolat, croissant, gourmandise sau escargot. Iar pentru răsfățul dulce al fiecărei zile, Paul servește renumitele deserturi franțuzești, care au cucerit mapamondul: macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes și alte delicii.

Istoria Paul a început în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 17 brutării, în 4 oraşe: București, Ploiești, Cluj și Constanța.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.