Leasing extern sau leasing intern? Ai 4 motive sa alegi prima varianta, daca vrei sa cumperi o masina sh

Esti in cautarea unui autoturism second hand din Germania, nu dispui de bani cash pentru a face achizitia, vrei sa apelezi la o metoda de finantare, dar nu stii ce program sa alegi?

Exista doua optiuni populare: leasing intern si leasing extern. Leasingul sau creditul extern intracomunitar intre tarile din UE este o optiune cat se poate de avantajoasa pentru tine, intrucat programul de finantare vine la pachet cu un set de beneficii care merita toata atentia ta. Descopera care sunt cele 4 motive pentru care sa cumperi prin credit extern!

Pentru o masina achizitionata prin credit extern nu platesti TVA

Scutirea de plata TVA-ului este un avantaj considerabil, de care trebuie neaparat sa tii cont. Spre deosebire de programele clasice de finantare interna, creditul extern vine la pachet cu acest beneficiu esential oferit cumparatorilor de bunuri intracomunitare.

Daca vei achizitiona pentru afacerea ta un autoturism rulat, un camion, un vehicul comercial, o semiremorca, un autocar sau un autobuz, poti sa profiti de avantaj.

Prin leasingul extern, tu esti proprietarul masinii pe toata perioada imprumutului

Daca in cazul leasingului clasic, proprietar pe perioada imprumutului este firma de leasing, creditul extern se diferentiaza si in aceasta privinta. Pe toata perioada creditarii, nu numai dupa incheierea ei, proprietar al autoturismului vei fi tu. Iata un alt beneficiu care inclina balanta inspre optiunea leasingului extern. Chiar daca nu dispui de lichiditati pentru a face plata pe loc, cash, esti proprietar in timpul imprumutului.

La o masina cumparata prin credit extern, ai preturi bune la asigurari

Preturile foarte avantajoase la asigurari este un alt avantaj de pe lista pe care il poti bifa cu succes prin leasingul extern. In urma acestui tip de achizitii intra-comunitare, te poti bucura de preturile speciale, care vin in sprijinul tau.

In plus, trebuie sa stii ca orice cheltuiala a acestei investitii auto este deductibila. Te poti bucura de aceste avantaje chiar si atunci cand achizitionezi un model second hand de autoturism.

Dosarul de aplicare se intocmeste usor, atunci cand ai sprijin din partea specialistului auto

Chiar daca nu esti expert in legislatie sau nu ai experienta in domeniul financiar, ai sansa sa beneficiezi de toate avantajele unui credit extern. Il accesezi mai usor, atunci cand ai de partea ta expertiza comerciantului auto de top, care te indruma la fiecare pas.

Ghidajul lor iti va permite sa intocmesti rapid dosarul, sa aplici si sa primesti raspuns la solicitarea ta in maxim 24 de ore. Specialistii iti stau mereu la dispozitie. Cauta-i!

Auto-leasing.ro, ajutorul de baza cand vrei sa cumperi o masina prin leasing extern

Cei de la Auto-leasing.ro au o oferta extinsa de servicii si iti pun la dispozitie o gama de auto rulate pe care nu poti sa o treci cu vederea. Toate masinile sunt in stare perfecta de functionare, au putini km rulati si dispun de toate verificarile inainte de a fi puse pe piata. Portofoliul lor e foarte vast.

De la Auto-leasing.ro poti cumpara prin leasing extern autoturismul mult visat, iar expertii te indruma pas cu pas in tot procesul birocratic. De la oferta si pana la intocmirea dosarului, comerciantii auto de top sunt in permanenta alaturi de tine si iti ofera suport. Vei primi raspuns la solicitarea ta de credit extern in cel mult 24 de ore. Simplu!

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.