Lectie de civism la Cluj. Un sofer clujean a oprit in trafic pentru a ajuta un batran sa treaca strada pe trecerea de pietoni! #RESPECT

Un tanar a oprit la trecerea de pietoni de la clinica Interservisan din cartierul Gheorgheni, s-a dat jos din masina si a ajutat un batran sa treaca strada. Soferul a remarcat ca desi s-a facut coloana in spatele lui, nimeni nu a claxonat.

Intreaga scena a fost filmata cu camera de bord, iar inregistrarea a fost urcata pe contul de Facebook al soferului, primind sute de aprecieri.

a ajutat un batran sa treaca strada

Batranul le facuse semn soferilor sa treaca, dar unul singur a dat dovada de civism si s-a dat jos sa-l ajute sa traverseze strada. „Statea de mult acolo si zicea ca asa-i de rau sa fii singur, sa nu ai pe nimeni”, a scris soferul.

„Din cati oameni or trecut pe langa el nimeni nu l-a bagat in seama, eu m-am dat jos din masina si am blocat traficul ca sa il ajut. De rusine or venit si restul sa-l ajute. Stateau si se uitau la el… asa ceva”, a spus Petrus Romulus, angajat al Operei Nationale Romane.

Clipul poate fi urmarit accesand link-ul urmatorul: E datoria noastra sa facem viata mai frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.