Legea e pentru fraieri și la Cluj, în Janis Club! Mai mulți petrecăreți surprinși fumând în incinta localului de fotograful oficial al clubului – EXCLUSIV

Dacă la București clubul Bamboo a fost distrus în totalitate de un incendiu sâmbătă dimineața, 21 ianuarie, iar mai mulți bucureșteni care se aflau în acel moment la petrecere au sfidat legea anti-fumat și trăgeau tacticos din trabucuri și țigări în incinta localului, ba mai mult acest lucru se întâmplă la fiecare petrecere, lucrurile nu stau deloc diferit nici la Cluj-Napoca, acolo unde în clubul Janis din Piața Unirii legea anti-fumat nu pare să existe, iar tinerii petrecăreți își aprind nestingheriți țigările, pe față, fără să fie deranjați de către cineva și fără să se ferească de aparatul fotografului oficial al clubului.

„Acest lucru se întâmplă în fiecare noapte la Janis, în special în weekend”, a susținut unul dintre clienții clubului.

S-ar părea că nici organele abilitate nu au mai fost demult într-un control în controversatul club Janis de pe strada Memorandumului, unde legea care interzice fumatul în interior pare să se oprească la intrare. Remarcăm faptul că tinerii nici măcar nu încearcă să își mai mascheze țigările, ținându-și relaxați pachetele de țigări pe masă, ca și când legea aceasta nici măcar nu ar exista și fumatul ar fi permis în cluburi și baruri, iar oamenii de ordine închid ochii la această încălcare flagrantă a legii.

Publicăm imaginile publice preluate de pe pagina oficială a clubului, nu ne-am trezit noi să inventăm acuzații. Nu avem niciun interes să acuzăm pe nimeni de nimic și vrem doar ca legile să fie respectate, nu considerate „pentru fraieri”.

Acestea sunt doar câteva imagini în care am surprins fumătorii în exercițiul funcțiunii la Janis.

Și pentru a nu-i veni vreo idee patronului Munteanu să șteargă albumul, publicăm și o captură a paginii de unde am preluat pozele.

Primăria Cluj-Napoca a făcut numeroase presiuni pentru închiderea localului Janis, dar controversatul om de afaceri cu pălărie, Adrian Munteanu, a reușit de fiecare dată să scape basma curată de controale și amenzi, iar clubul funcționează și în ziua de astăzi fără probleme.

Clubul Janis a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri, de la angajați revoltați care au ieșit în presă pentru a reclama abuzurile conducerii și până la bătăi care s-au încheiat la spital. De fiecare dată oamenii legii au venit, au controlat, au semnat amenzile și duși au fost, localul deschizându-se lejer a doua zi de la incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.