Leo Iorga, în luptă cu cancerul – Artistul are nevoie de 70.000 de euro pentru un tratament care îi poate salva viața

Artistul Leo Iorga are nevoie de ajutor, după ce cancerul pulmonar cu care se luptă de opt ani a recidivat. Familia artistului a început o campanie de strângere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Leo să continue tratamentul la o clinică din Hamburg.

În 2011, Leo Iorga a fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la plămâni. Boala a recidivat însă, iar cântărețul a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale și la plămâni.

Solistul a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, însă tratamentul de care are nevoie acum și care nu este disponibil în România costă cel puțin 70.000 de euro.

Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună„, se arată în anunțul publicat de familie pe pagina de Facebook a cântărețului.

„Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)”, mai transmite familia lui Leo Iorga.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR: Iorga Leonard – BCR; CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001; CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.