Liberalul clujean Mircea Abrudean, desemnat șef al Cancelariei primului-ministru Nicolae Ciucă

Fostul prefect al județului Cluj, liberalul clujean Mircea Abrudean, rămâne și în Guvernul Ciucă, după ce a ocupat funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, în Guvernul Cîțu.

Abrudean va ocupa funcția de șef al cancelariei premierului Nicolae Ciucă.

Numirea lui Mircea Abrudean a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

„Mă onorează și mă responsabilizează numirea în funcția de șef al Cancelariei Prim-ministrului, cu rang de ministru, pe care premierul Nicolae Ionel Ciucă a făcut-o astăzi. În această perioadă dificilă și plină de provocări, misiunea Guvernului este de a pune țara pe un făgaș stabil și predictibil.

Voi fi alături de prim-ministru în activitatea sa și îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată.Voi continua să îmi fac treaba cu seriozitate, responsabilitate și bună-credință, așa cum am făcut-o și din funcția de secretar general adjunct al Guvernului și prefect al județului Cluj.

Rămân la fel de recunoscător Clujului, care mi-a oferit susținere necondiționată. Îi asigur pe clujeni și pe colegii mei din organizația PNL Cluj că, prin activitatea și prin munca mea, îi voi face mândri că un clujean face parte din echipa premierului României”, a declarat Mircea Abrudean pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.